Bal Sylwestrowy-Menu
Przystawka
Bąbka z ciasta kruchego nadziewana pasztetem grzybowym własnego wypieku,polana sosem duńskim
Danie główne
Schab nadziewany przesmażonymi pieczarkami na masełku i cebulce polane śmietanowym sosem
Kluski śląskie
Mix surówek: czerwona kapusta, surówka z pora
Danie ciepłe
Szaszłyk z kurczakiem, papryką, cebulą i cukinią polany dipem
Bigos karkonoski
Żurek po staropolsku
Bufet z zimnymi przekąskami
Domowy pasztet z pieczarkami
Roladka z szynki i ziołowym nadzieniem
Karczek pieczony w majeranku
Szynka pieczona
Polędwiczki z piersi kurczaka w cieście naleśnikowym podawane z sosem ogórkowo-koperkowym
Morszczuk w jarzynach
Tymbaliki drobiowe
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Śledź bałtycki w cebulce
Kapusta pekińska ze śledziem, czerwoną fasolą, kukurydzą, ogórkiem i cebulą
Sałatka grecka
Stół wiejski
Rolada na boczku
Kiełbasy z wiejskiej spiżarni
Marynaty
Pajda chleba ze smalcem i ogórkiem kiszonym
Barek z napojami oraz słodkościami
Kawa,herbata czarna oraz kompozycja herbat owocowych
Mix ciast
Tradycyjny sernik z rosą, Makowiec, Piernik w polewie czekoladowej
Napoje 1 l/ os
Soki owocowe, Coca-cola, Fanta, Sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana
Alkohole
Wódka biała:0,250 ml/osobę, Szampan:0,150 ml/osobę( 0,750 ml/4 osoby)